37 minggu 2 hari

Hi . ada ka momi2 yang due date 21/6 . Yg dah bsalin . Sy harini masuk 37 minggu 2 hari . Dari semalam sakit bawah perut macam senggugut sakit on off sampai pagi ni . #bantusharing ni tanda2 nak bersalin ka ?

12 Balas

Due sama 21/6 tpi bby masih seronok joget2 di dalam🥹.. senaman udah buat, jalan byk pun sudah tp bby masih enjoy.. pdhl smlm jalan jauh ke pesta buku.. baliknya sakit perut pikirkan nk beranak rupanya nk berak je..

1y ago

yaa hehehee smga dlncarkan urusan bsalin kita yaa momi2 . goodluck💪🥰