Ubat tambah darah

Ada jual kat farmasi tak ubat tambah darah.. klinik bg yg besar tu boleh telan tp sy tak larat asyik nak muntah je. Sy lg suka ubat yg kecik tu

2 Balas

cuba minta tukar ubat dekat kk. cakap awak xboleh nak makan. selalu misi akan tukar. kalau kita xboleh mkn. nak paling senang awak cari maltofer. maltofer boleh hisap dn rasa coklat. cuma xsemua kk ada bg maltofer sbb harga dia mhl sedikit dr yg lain. zincofer, iberet, obimin semua sama besar ubat dia awak. ferrous je kecik tapi awak kena beli dgn folid asid(5mg) +vit c.. sebab dlm ferrous hanya ada iron. xde asid folid dn vit

2y ago

kalau ferrous yg mcm sy makan skrg la.. mmg kecik senang telan.. tapi awak kena tambah dgn asid folid(5mg) + vit c.. rasa dekat farmasi ada jual.. awak cuba tnya tengok.. cakap nak beli ferrous+asid folid(5mg)+vit c..

Ada je sis kt farmasi.