Keguguran rambut

Ada ibu2 yang mengalami keguguran rambut x selepas bersalin? Tolong kalau tau apa2 Shampu atau apa2 yg dpt membantu Kurangkan keguguran.. Klu lepas boleh Botak ni.. Teruk Sgt dok gugur 😭😭😭#firstbaby #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

3 Balas

Normal sebab hormon estrogen berkurangan. Pengalaman saya, 3 ke 4 bulan juga anak rambut tumbuh lebat. Saya guna shampu dan conditioner follow me. Saya juga gunting rambut pendek supaya tak stress dan rimas rambut gugur teruk.

normal..

normal