Bayi boleh makan bayam merah ?

Ada ibu pernah bagi baby makan bayam merah tak ? baby saya dah masuk 8 bulan. Pening kepala da nak masak apa.

3 Balas

Boleh mommy. Ada FB tak? Boleh tengok resipi kat happybabyfoodmalaysia. Kat IG pun ada meal recipe for babies. Ni antara menu anak saya - chicken/fishsoup - chicken/fish tomyam - buttermilk chicken/prawn/fish - carbonara spaghetti/macaroni - aglio olio spaghetti - waffle/pancake - fruit yogurt + oat - potato fries - chic nugget/vege nugget - mashed avocado+kurma *homemade Hope can give you some ideas🌹

6mo ago

kalau ada tiktok pon boleh search juga. ramai mommy share idea masakan baby. sy rajin juga copy idea nak masak dkt baby😁

masak makanan yg ke arah menuju menu family puan makan. tak perlu pelik2 pun

boleh awak.