Vitamin Garnilia

Ada ibu-ibu yang pernah makan vitamin garnilia tak? Nak tanya feedback mcmna, okay ke tak okay. Better makan pagi atau malam? Terima kasih ibu ibu sekalian

1 Balas

Sye mkn masa first trim. Masuk second trim tk ambik dah sbb nurse bg new obimin and advice suruh mkn yg tu je . So sye follow . Masa first trim sye biasakan mkn pg pg sebelum breakfast . Kadar penyerapan tu efficient bila perut kosong waktu awal pg

5mo ago

Ouh okay baik, terima kasih ya