Rendaman faraj

Hi ada ibu ibu atau sesiapa yang pernah try rendam faraj dalam air suam dengan epsom salt tak? Berkesan tak untuk kecutkan buasir atau membersihkan faraj? Boleh share pengalaman atau tips2 faraj bersih & tidak berbau. #ingintahu

5 Balas

Sitz bath utk kecutkan buasir in sha Allah mnjd. Sbb sy pesakit yg laser buasir itu rawatan di rumah. Lakukan dgn kerap sehari 3 kali dlm 15-20min

7mo ago

hi sis farrah ,mntk share berapa lama buasir kecut?

InsyaAllah berkesan, sbb saya kena buasir masa bersalin dalm berapa minggu hilang dah tu pun tak buat selalu ☺️

Berkesan lepas bersalin. I pernah rendam air garam untuk cepatkan keringkan luka bersalin. Alhamdulillah ok

sy pnh bc ada org share kata berkesan...kena try n error..mg dpmudahkan segalanya aamiin

berkesan