Ada lendir putih bercampur coklat

Ada ibu dalam group ini berpengalaman keluar lendir putih bercampur coklat,39week 2day#ingintahu

Ada lendir putih bercampur coklat
16 Balas

saya 38w 5d rini ..saya pun keluar lendir + darah.warna coklat coco 2ptg 30.10.21.. tapi sempat keluar g mall beli pump susu.. smpai umah 5pm 30.10.21.. lps tu mandi ..hari ni 31.10 turun lg darah .tp perut masih xsakit.. start pukul 12pm..perut start sakit sikit².. setiap 10 minit .siap siap kul 1.30pm ke hospital.. ambil swab tgu lg.. check bukaan 1cm.. tp tgu nak scan..mse tgh scan baby.dr check bukaan 2 cm.. dan smpai skrg masih sakit contraction tu dtg.. dh kene tahan ward .doa kan sye dimudah kan bersalin hari ni

3y ago

dah selamat bersalin 2.05ptg.pukul 12.40pm 1nov bukaan 8cm..terus tolak labour room 9cm.. tgu sekejap..dh fully .teran keluar alhamdulilah baby girl 1.11.2021

tanda mahu bersalin sis .tapi bukaan masih satu atau duaa .hari tuu saya ,begini juga ,saya p hospital ,doktor cakap baru bukaan 1cm .doktor suruh balik ,kalau keluar air baru suruh datang balik .

Tanda nak bersalin sis, sy malam keluar darah dan lendir mcm tu dan esok nya sy bersalin dah

dh nk brsalin sya pn mcm tu dtg hosp bru 2 cm..esk dia bru brank klur lndir drh mkin bnyk

dah nak bersalin tu sis saya pun kluar darah mcm tu esoknya trs bersalin 39w 3d

boleh pergi hospital mungkin tanda dah nak bersalin sebab awak dah 39 minggu

nak bersalin dah ni sis, mcm saya mula2 keluar cmni jugak.. terus pegi hosp

sy bru je haid..kluar mcm nie...adakah ini normal...

boleh pergi hospital sis nak bersalin tu.

tanda2 bersalin sis... pergi hospital