Baby kecil 2.4kg (38weeks) kena paksa bersalin

Ada geng edd bulan 11 ni tapi dah kena pakse bersalin ? Dah induce masuk ubat dekat bawah pagi tadi masih belum rasa apa² lagi.. Doakan saya semoga dipermudahkan untuk bersalin ya.. #seriusnanya #ingintahu

12 Balas

Saya 37 week baby berat 2.65kg kena paksa bersalin sbb baby kurang gerak .. alhamdulillah .. dah selamat bersalin .. semoga urusan awak dipermudahkan .. 🤲🏻🤲🏻

2y ago

Alhamdullilah, tahniah sis ..berat baby sama ke lepas bersalin ?