Meniarap di awal kehamilan

Ada effect ke kat bby kalau kita meniarap sekejap utk luruskn pinggang? Kdg pinggang sakit dan rasa bila meniarap tu lega segala kesakitan.. tp buat tak lama pn.. dlm 5mnt mcm tu.. saya baru 7w #SeriusTanya #mommybuntu

2 Balas

saya pun tak pasti. saya ingat saya sorang je bila pregnant je badan auto sikit² nak meniarap. haha tapi risau juga pasal baby. saya trylah elak but idk the consequences. syak diri pregnant sebab badan tetiba asyik nak meniarap lah padahal tak buat upt lagi haha

7weeks tu kecik lagi sis, boleh jek meniarap lagi bagi sy.. sy dh start 25weeks keatas bru xleh meniarap sbb dh rasa perut kan..