Bagaimana nak cepatkan proses bersalin saya dah 38minggu 6 hari

Ada cara tak nak cepatkan proses bersalin..anak 1st n kedua overdue 41minggu.kalau boleh nak cepat xlarat nak bawak perut nie ☺️ #pleasehelp

2 Balas

sy edd 8/12. tak ada tanda jgk baby nk keluar.. dah buat jalan itik dan exercise guna gym ball.. tapi baby sedap duduk dalam perut lg 😅.klu x bersalin jgk kne serah diri 7/12 sbb sy gdm odc. semoga dipermudahkan urusan bersalin kita 😊

3y ago

Aaminn semoga dipermudahkan urusan nanti ☺️

Banyakkan berjalan, squat, jalan itik.. Bila edd sis?

3y ago

Edd 9 Dec 2021 Noted kita buat squad dengan jalan itik hehe