Kjutkn Baby

Ada cara ta na kjutkn bby tdo supaya bgun nyusu n elakkn kuning ??

1 Balas

Saya slalu gosok tapak kaki dgn telinga anak utk kejutkan dia. Ni nurse kpj yg ajar mse anak saya kena jaundis dduk bawah lmpu

5y ago

Saya masa kat kpj tu saya gosok slow2 je, mmang lg lena dia. Skali nurse kpj dtg dia gosok kuat2 tapak kaki dgn telinga,terus bgun anak saya mnum susu, dia tido balik nurse gosok lg smpai betul2 dia mnum susu. Anak sis lena betul dia tido tu🤗