Areola membesar & gelap😭

Ada cara ke untuk kurangkan warna gelap areola masa pregnant ni ? Pastu kawasan gelap tu membesar yang besar sangat, pakai bra pun tak cukup untuk cover part gelap tu,,,huuu tengok di cermin alahai hilang confident. Nak bersama suami pun malu walaupun dia okay je. Bila dia akan hilang & kembali ke warna asal ye ? Lepas bersalin atau once dah stop menyusu ?

2 Balas

That's one of pregnant symptoms. Nothing can be done. Embrace the moment and enjoy your pregnancy journey.