Give me Idea Mommiessss

Ada cadangan tak nama baby girl start daripada huruf F #33weeks #RM0

Give me Idea Mommiessss
29 Balas

FAUZIAH FAUZILAH FAZLINA FAZILAWATI FAIDATUL AKMAL FATIN FASEEHA FIFI FAKIAH FATIMA AZ ZAHRA Ni nama2 adik beradik perempuan dalam family saya... Kami semua nama pangkal F... Anak2 buah pon sama... Ni cadangan saya... Fiona Feeya Farah Fatonah Fatiya Fairuz

Fatanah Fatimah Fazlina Fazrin Fauzana Farah Fifi fafau fuyooo...(ni lawak je tw sis..sis gurau je..jgn mik.hti ea.. ??✌) teringat ada kluar dkt tv dlu..sebut gini...tu taip tu... Sis gurau je...sis gurau je... Jgn marah na..)?✌

Fazura,fasha,fatimah,farhana,

Filzah Farisya Fatin (hehe nk jg)

Faa Fea Fye Freda Fazz ??

Fasha, Fatima, Fakhira, Fatini

Fathia Farisha Fellicya Ferra

Faqihah Fakriah Fatin Farisya

Farahia Farihah Fasihah

Fatin Aesya Fatin Auliya