haid tak datang?

Ada banyak sebab kenapa haid tidak datang. Rawatannya berbeza bergantung kepada puncanya. Jadi jangan beli produk mengarut. Jika haid tak datang sebab anda mengambil kaedah merancang keluarga yang berhormon, anda tak perlu pun rawatan. #ApaApaPunJumpaDoktorNaaaaa Sumber: FB DR IMELDA BALCHIN

2 Balas

Jumpa doktor adalah lebih kerna punca masalah kita dpt ketahui....punca yg lain adalah amalan pemakanan seseorang yang x btol.

Dulu period sya tak tratur, bila sya amalkan pemakanan sihat & senaman period sya regular semula 😍