Adakah selamat/ disyorkan pengambilan minuman kecantikan semasa hamil?

Ada apa apa effect ke untuk baby

Adakah selamat/ disyorkan pengambilan minuman kecantikan semasa hamil?
5 Balas

bahaya sis minum susu ne.. pernah jumpa doktor pkar dia cerita ibu tuu consume susu utk putih kn kulit baby ape la sebab dia baca sesuai utk ibu hamil.. mula2 die scan detail baby dia normal .. dah nak bersalin scan baby dia jadi abnormal.. masa tuu menangis tak berlagu je la.. kalau sis betul nak minum susu kambing, minum la lazz ke g-rayyan ke . tuu in shaa Allah ok hb ok anak pon lahir kuning tk lama.. in shaa Allah…. 😊

masa mengandung ni jgn la amik apa2 produk .... kita tak tau apa kandungan dlm setiap produk tu ...kalau susu kambing tu boleh lg ... produk2 mcm ni jgn la ...

tolong stop semua minuman mcm ni. and semua product timbang kilo yg digunakan. boleh sebabkan keguguran.

lebih baik mnum susu lazz 😋 jgn laa sis mnum mende camni masa ngandung 😅

tak selamat..