kurang makan

Ad x susu ke ap2 yg boleh tambah selera anak...nk bg mkn cukup susah...kalau mkn merapu2 laju je ..anak 3y tp berat bru 12kg..jenis rangka besar berat tulang ja..nurse ckp kurus..isi xdak..??

kurang makan
1 Balas

Puan boleh try dapatkan vitamin kanak2 yg ada kandungan lysine. Lysine bantu tambah selera makan. Ada byk brand di pasaran. Kalau pergi guardian/watson tu, confirm ada. Cth brand : Appeton, Champ, Kordel, Shine, Blackmores.