kuning anak

ad x sis2 yg ank kuning lebih sebulan, sy dah buntu try mcm2 petua boleh share pengalamn n tips

23 Balas

Pengalaman saya.. susu badan mmg tak jalan.. saya bagi susu formula.. 2 jam sekali.. lepas tu sapu balm Tasneem T-Rub & Calm Time.. bersalin pada 5.2 yg lepas.. kena tahan NICU.. 8.2 discharge sbb kuning dah turun.. ulang alik kk 4 hari sahaja.. kuning turun sampai 4.. Alhamdulillah.. seminggu je kuning..