Virgin coconut oil

Ad x mummies yg amalkan vco..yg ni klu nk cnsume kna consult dgn doc dulu ke...sbb mknn tmbhn lain sy xcnsume xcept mkn vit zincofer n mnum susu

6 Balas

Ni pnglman sy 3 ank alhamdulillah bukaan cpt buka ble msk lr doc pecah ketuban xlme pn dlm 10-20mnit full cm trus brsalin..doc pn ckp bgs servic lembut n skt pn xlama..sy pn jual vco dr zmn bujang smpai skang dh nk msk ank ke 4 lau prgnant mmg amik..

sy amalkn dri awal kandungan smpai skrg.. yg jnis pil mcm minyak ikan tu.. yg jnis cecair x nak minum.. sebab ade bau n rasa kelapa..

5y ago

innalillahirojiun utk baby first sis.. insyaAllah semoga dipermudahkn urusan sis.. semoga baik2 aje.. haah kn.. kne pujuk baby kuar sendiri.. induce ikutkn sakit sy dgr2 ceta.. tapi nak bersalin ni ikutkn sume sakit.. kita dapat tahan atau x je.. goodluck sis..

Boleh je nak amalkan. Gynae sy siap pesan jgn stop sbb vco mmg elok utk pregnancy.

5y ago

Lepas 1st trimester

Sy makan dulu sy tak consult pun. Boleh je kalau puan nak consult dulu.

Ni memang sy pun amalkan tapi tak ramai yg boleh tahan