Pengalaman

Hi,ad tak mommies yg prnah kluar darah wrna coklat tpi xbnyk..sikit je,mcm keputihan tpi wrna coklat..?ok ke x tu??sya bru 7 weeks 4 days (1st baby),hri khamis ni bru ad temujanji buka buku pink...ad effect dgn kndungan x klau kluar darah wrna coklat??

2 Balas

Slalunya normal. Tp ikut badan ssorg. Ada yg normal, sbb berlaku penempelan janin ke dinding rahim. Ada sstgh, ianya merupakan ancaman bagi keguguran. So, better pg klinik luar dlu, scan.

5y ago

TQ...