tadi saya pergi klinik doktor sah kan saya ada GBS saya research apa itu GBS eya hnya bahaya kalau baby lahir pramatang doa kan saya dan baby saya ...saya mengandung anak pertama skg 20 minggu sudah

Ad a petua kha untuk saya boleh share kan

2 Balas

Eya sis

5y ago

Kena jaga kebersihan bahagian intim la, cuci btl2 n keringkan, kerap tukar pantyliner/underware, kurangkan mkn bnda2 manis, bnyk minum air masak, kalau gatal n berbau trus refer doc, doc akan bg ubat, gbs ni bahaya utk baby bila melahirkan nnt, semoga dipermudahkan