Scan 30 weeks

Ad pengalaman scan baby 30 weeks kat KK x? Boleh ke minta dr tu cekkan gender n weight baby? Sbb nurse KK kata dr boleh tgokkn.. sbb anak 1st dlu dr scan tp senyap je.. juz mention baby ws ok. ketuban n those things r fine.. xda mention weight n gender 😅 pregnancy kalini mls nak scan swasta 😁

2 Balas

Lepas ni masa scan kena ajukan soalan, tny berapa berat, ada nampak ke jantina baby. Kdg doktor ni lps kita bertanya baru dia nk explain.

kk blh scan tp tk bpe nk jelas..st scan skli je kt swasta tu pasti jantina anak..