RASA MACAM SENGGUGUT

Ad ke sama mcm saya baru 10weeks tapi rasa mcm senggugut. Tapi kjp2 je. Normal ke?

2 Balas

Saya sedang mengalaminya. Risau juga. Sbb saya ada bleeding sikit2. Ni baru ja balik dr klinik alhamdulillah semua ok. Doc suruh rehat ja. Baring ja. Nak main phone pun doc kata baring ja 😄

2y ago

Saya pun haritu ad keluar spotting. tapi check alhamdulillah semua okay. Tapi skrg rasa mcm senggugut. Tapi alhamdulillah setakat ni takde keluar apa2. Tapi takut juga

Saya ada rasa macam tu jugak before ni pastu doc kata normal sbb baby tgh membesar