Tlg lah bg sedas dua kata² wahai ibu²...

Abg boroi nii nk isteri layan dia tiru cara pelacur katanya..😂😂

Tlg lah bg sedas dua kata² wahai ibu²...
32 Balas

nak bini spek lawa , kluar modal dekat bini tak mau .. cakap itu ini pandai cuba bab mintak tolong MALAS . eh kau sedap betull ye .. die tu hensem sgt ke .. nak je aku bagi cermin kat die ni la .. nak bini cantik , hang pon rupe mcm kang kebun .

1mo ago

ni mgkn spesis tau nak perfect tapi diri sndiri bnyk hutan rimba..hahaha 😂

nk bini tiptop duit kena tiptop jgk, jgn ckp byk tapi sesen tk keluar nk bgi bini cantik. ckp pakai air liur semua bole , nk bini lawa perfect kena keluar modal byk bgi dia cun

1mo ago

spender Bini mtk Pon berkira nak Bini tiptop Rasa mcm nk libas dgn penyapu lidi...😂

ape Guna kalau Bini Tek pejal, pek Wangi tp lakinya beso hujung kelingking, pastu Baru sorong papan Tarik Papan, buah keranji saaappp X abis pantun lg dah creett.. 😂

baik dia kawen pelacur je.senang.da nak sm kan isteri dgn pelacur.mcm hina sgt wanita bernama isteri ni di mata dia.sedih sapa jadi bini dia tu nanti

bgi la bajet bini tu belawaaa 2k 3k sbulan 😌. ini takk . ntah2 bagi 300 400 jeeee, brg dpurr pun ntah ckup ke idokkk blum lg brg anak. dah ckp mcm2 .adoii

muke dye pon nan hado je, ntah² bawah hutan rimba, bontot berkerak, mulot busuk malas gosok Gigi, perut boroi, kentot dgn berak bawu Sama hahaha

tengok dp pun dah tau jenis kepam , leher berkerak , ketiak hitam , satu badan berdaki . tambahan jenis kalau lalu sebelah dia boleh mati wooo

Menyesal bini dia kahwin dengan jantan sengkek macam ni. Nak keluar modal untuk bini pun tak mampu. Complain jer mampu. Kesiannnnn.

pelacur boleh bayaq, nafkah bini kedekut nak mampus. ingat nak lawa free ka? butoh hg...

Pelacur pun pakai duit abg.. Tak de duit tak cantik le bodoh. Duit tak de banyak cerita