Kandungan dah turun sejak mengandung 5 bulan.

9 bulan bila perut mengeras, rasa menekan di bhgian bawah. Adakah itu normal?#ingintahu

1 Balas

kalau kandungan 9 bulan dah.. tinggal nak bersalin kan cik, rasany kna pergi hospital dah tu kalau dah mnengeras.. bahaya kalau biarkan, saya anak pertama, sya takut sngat nak pergi hospital, tapi perut sya mngeras dah, 9 bulan kandungan.. dngan contraction lagi.. sya hampir terbesalin kat kereta.. mujur la sya smpat smpai hospital. checkup trus smpai hospital.. tngok2 dah 9 cm bukaan..