Assalamualaikum. Nak tnya normal ke kalau wktu skrg ni badan lemah, x slera mkn, asyik nk baring je?

4 Balas

sama dengan saya sekarang. nak baring je.. bangun rasa nak muntah. dekat ofis sampai tak boleh focus buat kerja.. ada apa2 solution tak nak bagi kurang. orang yang tak pernah kena takkan faham. dorang cakap masa dorang preggy boleh je kerja dikata kita ni manja 😅

2mo ago

saya pun 7w1d

sama la saya..pregnant kali ni beza sgt dengan pregnant 1st n 2nd.. rasa malas , makan sikit2 je.. lapar mcm mana pon , makan sesuap dua je dh knyg.. asyik nak baring je.. letih lain mcm.. saya 8week dah.

1mo ago

cuba jugak puasa.. tp dtg rasa loya , nak muntah.. terpaksa buka jgk..

normal sis saya dulu awal pregnant pun sama asyik nak baring" je kalau bangun pening tapi alhamdulillah saya dah masuk 10 minggu alahan berkurang dah 🥰

wa'alaikumussalam w.b.t.. normal awk🥰