Nak tanya, kalau macamni valid kan. Masih positive?. Kenapa yang T tu pekat ? Ikutkan dah masuk 6w

4 Balas

ya positif ni sis tahniah..Klau mcm pekat Btul tu usia kandungan lebih dari sebulan dah Klau mcm samar² ni masih baru.lagi...

2y ago

oh. alhamdulillah terima kasihh sis

Normal je sis . Saya punya mcm ni jugak hari tu, bila comfirm dgn klinik , dah masuk 6w4d .

2y ago

lega rasanya bila kata normal hehee

tahniah mummy your positif

2y ago

alhamdulillah, terima kasihhh 🥰

Alhamdullilah Tahniah ..

2y ago

alhamdulillah terima kasihh heee