alahan waktu pagi sampai malam setiap hari

6 weeks prgnt, alahan mual dari pagi smpai mlm..selalu ibu2 amalkan apa ye utk hilangkn mual

4 Balas

Sama saya mual saje, tgk makanan mmg boleh makan secoet aje. Last semalam try g johnnys. Order tomyam, alhamdulillah boleh makan banyak sikit. Saya banyak try n error makanan apa boleh masuk dgn tak. G kerja hari hari mmg tenung aje nasik depan mata biasanya, tapi paksa juga makan sikit sbb nak ada tenaga. Awak try minum honey lemon panas, air panas campo benda masam biasa boleh hilangkan mual.

2y ago

okay nnti saya cuba🥺

https://my.theasianparent.com/alahan-mengandung-2 this website link can help you alot to understand more.

Samalah sampai marah husb bila dia sentuh 🤣

mkn kurma sis bg tenaga