Biskut baby

6 bulan berapa hari ye boleh kenalkan baby dengan biskut baby

2 Balas

tgok jenis biskut, sbb ada baby yg tak pandai kunyah lagi. baby sy 6m15d hari sy dah bagi biskut baby sbb tgh mud raya kan 🀭(brand ibu anis). saya stanby bawak 1-2keping dlm beg, bila kita makan biskut raya dia teliur, sy bg la biskut baby. tapi kena make sure kita pantau, sbb baby isap2 kdg biskut tu jd pecah dlm mulut. risau tecekik.

Baby pass bahan2 dlm biskut tu, bole la bg, sy bg mse 7 bulan. . 6 bulan ni fokus intro satu2 dulu. .