Baru tahu: Spotting bahaya

6-12weeks doc pesan jaga mkn,byk mkn sayur buah, jgn skip folic acid, jgn buat kerja berat, jgn terjatuh, jgn jogging, jgn byk gegar sbb rahim blm cukup kuat #1stbaby #firstmom terus jmp doc jika ada keluar apa2 d*rah..

2 Balas

Betul tp jgn berlebihan risau pulak..smpai nk naik kereta pun takut..selalunya kalaubgugur pun sbb fetus tu tak sempurna.