Keluar darah mcm darah haid pada minggu ke [email protected] siapa2 ke pernah camni?

5weeks #SeriusTanya

6 Balas

Saya pernah.. masa tu bulan november 2021.. dpt bedrest ,doktor bekalkn dupaston ( klu slh ejaan sorry) lpstu . Bleeding xstop pon, dua hari skli mesti bleeding.. walaupon dpt mc 2mggu, masuk bulan disember .kandungan saya makin mengecil. Spttnye dh 10w tapi dia jd 4w.. so buln disember dia jatuh sendiri.. pd saya. Better awak pergi hospital cepat2…. Rezeki org x sama , ada yg masih boleh survive kandungan ada yg tak.. tpi awal hamil jgn stress penat.. sbb sblm ni sye stress smpikan keputusan Dass saya pon sgt teruk. Now dh preegy balik 2 bulan .

Betul la tu i gugur hritu..amek masa jgk utk pulihkan emosi 🫠..and now pregnant balik..alhamdulillah..ingtkan dh xde harapan..alhamdulillahhhh

saya mcm ni juga sis pregnant 4w, mula2 tu sakit sgt mcm sakit sengugut tiba2 kuar darah. Saya dah jumpa doc scan kandungan tak menjadi..

Sy pon mcm tu sis…last2 sy keguguran lebih baik Pi check sis..jgn biarkn

Kalau ada berlaku bleeding, x kisah sikit or banyak cpt2 pergi klinik.

Kalau bnyk mngkin gugur tp kalau spotting ja ada harapan lagi