baby

40 week 2 day overdue

49 Balas

Saya harini 40w 3d . Moga kita semua ibu ibu yg dah overdue segera bersalin dengan mudah aminnnn

saya pun dah 40week hari ni ,perut pun. selalu sakit sampai ke bawa mcam rasa nak meneran ja

2y ago

Mana

same ngan anak 1st saya..40w9ari..skrg da 8tahun da usianya..

saya 40 weeks 1 day overdue..patutnya 14/6 dh bersalin tpi bby xnk kuar seronok agaknya😅

Sis ank yg ke berapa ya..saya second baby due 12/10 msih srnok lg dlm prot rsau ovedue😅

semoga dipermudahkan sis. sy pun baru lepas bersalin minggu lepas. overdue 9hari 😊

semoga di permudahkan segala urusan... Aamiin...

Saya baru 40w harini... first time jadi gini 🤣🤣🤣 taktau nak rasa apa eh..

saya pon dh 40w 1d. bby tgh aktif bgerak smpai sakit nk jln.

anytime je tu mommy .. take care 😚