Sudi membantu

3weeks boleh ka makan maggie samyang korean tuu ? bukan sbb apa , sbb teringin jeee . #firstbaby #ingintahu

2 Balas

pedas tu. ikutkan doc semua benda boleh mkn. xde mslh. cumanya,kalau 1st baby,kita pon xthu keadaan rahim tu kuat atau x. tkot pedas2 nnti ibu cirit birit pulak. kesian baby baru nk membesar. perlukan nutrien yg cukup. so ibu2 mkn mknn real food okay. teringin ni,perasaan kita je. benda blh kawal.