I'm New Mommy

My 3rd pregnancy after 2x miscarriage. 1st preg - baby tak menjadi (tunggu sakit, bleeding & cuci). 2nd preg - partial molar (terus cuci) So 3rd, bgn pg mesti sakit breast gila2. Mual loya. Lps makan2, mesti rasa lesu. Masa scan, doc check kantung dh membesar tp belum ada pembentukan janin, ada yolk sac je. Ikut ukuran masa scan 7w. Semoga ada rezeki saya utk kali ke3. Takuttttt, trauma utk gugur lagi 😭

2 Balas

Bnykkn bedrest tau..jga mkn,emosi..sy 2nd pregncy,first ggur..skrg yg sec dh 33w…awal2 trauma jgk sis.,bila dh lps sec trim bru la rsa oky..Doa bnyk2 moga dipermudahkn urusan