Miscarriage

Salam semua, saya baru scan melalui faraj. Doctor kata janin saya dah tak ada, yang tinggal hanya yolk sac. Boleh jadi ke janin dah tak ada tapi hanya yolk sac yang tinggal. Masa scan 6w kantung 1cm. 9w tadi check kantung dah 4cm membesar. Saya sedih dengar doctor cakap baby dah tak ada, hanya tunggu 2 minggu untuk pendarahan, if tak ada kena pergi hospital cuci. Ada siapa siapa pengalaman macam ni tak? Saya masih mengharapkan keajaiban. Saya first mom, tak ada alahan langsung & tak ada tanda2 keguguran.#pleasehelp #firstmom #NewMommyHere #bantusharing

5 Balas

sy pun waktu 5weeks bleeding truk, pergi hosp scan doc ckp janin dh xde dh kosong, tp lpas 2 weeks sy xde rasa cramp or wht siap munth2 truk, pergi scan swasta dh 8 weeks , nmpk jntung. then i pergi blik emergcy tu sbb alahan truk, n alhmdulilah bby strong. semoga awk pun sama bby strong 💪🏻🤍

9mo ago

Wah 🥹 happynya dengar sis.. semoga ada berita gembira untuk saya 2 minggu lagi.

tah ye kawan saya doc kk pernah cakap dia gugur. then dia tunggu je tak pergi lepastu appointment hospital 2 minggu scan kat luar and alhamdulillah ada je baby kat dalam nasib tak dgr cakap doc yg baby da takda and suruh cuci. baru pergi balik kk cakap

9mo ago

try g klinik scan

ada org scan janin 8,9 minggu xnampak lagi..cuba tunggu lagi 2 minggu utk scan..kalau xde pendarahan inshaAllah baby okay tu..semoga ada rezeki mommy

9mo ago

Betul sis, lagi 2 minggu saya cek scan balik 😊😊

masa scan 6w tu janin dh ade ke ? ke memang nmpk kantung shj?

9mo ago

kan . sy lps pada hamil kosong tu 1tahun9bln baru lekat yg ni plk alhmdulillah lekat ygni ad janin n hearbeat dh bukak buku dh due bulan 7 thndpn doakan sy dn kandungan sihat smpai bersalin yaa 🥰🥰🥰

ada tumpah darah x sis

9mo ago

in sya Allah. moga ada hrpn sis