Nampak kantung baby🙏

3mggu lebih.. Dah nampak kantung baby😍 doktor kata baby belum nampak lagi.. Lepas 3mggu scan lg.. Lega sikit rsa hati sbb td di kk, scan msh xnampak apa2.. Perlu pg hospital besar.. Semoga dprmudahkan urusan kita semua😇🙏🙏#firstbaby Membesarlah dgn sihat ya syg... Share la pengalaman, bila korang scan bru nampak baby? #ingintahu sebab ada td.. Kwn suami kata isteri dia 5mggu tp baby msh xnampak.. Terus muka sedih.

2 Balas

5w mmg kantung je nampak awak. sy nak dkt 7w baru nampak baby.

2y ago

Setahu saya.. Mmg mcm tu la... Tp.. Biar saya je la tahu apa yg kwn suami saya tu ckp td.. Terus dia buat muka mcm bserah je.. Tp saya hnya mmpu diam.. & xnk fkr yg negatif2.. Sbb kndungan saya pun msh bru lg.

8 mnggu ke ats bru jls nampak

2y ago

Tq mommy... 😊