On off low fever then resulted Positive Covid19

3hari sebelum buat swab test, memang ada on off panas badan (suhu masih dibawah 37.0). Sebab suhu tak menentu ni laa, try pergi swab test n result positive. Tak ada symptoms covid yang lain pom. Tak ada close contact jugak. Adakah preggy mum is highly potential to be effected? Or only due to body temperature, it detected as positive covid? #firstbaby

1 Balas

Setahu saya preggy mommy antara golongan berisiko sebab imun badan kita rendah waktu ni. That's why preggy mommy kene jaga diri and diet betul betul dan kemungkinan mommy dpt bukan drpd close contact tapi org lain yg positif yg jenis selisih selisih tu. Kita tk tahu kan dia positif atau tak. So take a really good care of yourself mommy, okay mommy. Semoga baik baik semuanya.