3hari check nmpk dua line,hari ni check guna clear blue"NOT Pregnancy" plk,korang rsa yg mana betul?

4 Balas

Clearblue 99% accurate.. Actually sy pernah mcm ni.. 9 pregnancy test sy guna selama 5 hari.. Smua double line.. Sekali gune Clearblue not pregnant.. Sudahnya mmg not pregnant.. Mgkin upt test tu expired kot time tu 😅

1y ago

Terima kasih sis🥹

boleh gi KK buat pengesahan. kat sana kena buat urine test jgk. and scan .

Kalau nak kepastian p kk 😅, tau klinik swasta

clearblue more accurate.