39minggu perut bawah rasa ketat dan sakit

39minggu perut bawah rasa ketat dan sakit, normal ke ya? Adakah tu maksudnya baby dah masuk panggul. Bila ambik position duduk pastu nak baring mesti sakit dekat bawah perut tu.

1 Balas

Sy masa cukup 39w malam nya rasa bahagian perut bawah tu penuh betul. tp tak de rasa sakit. esok nya rasa sakit sikit sikit, pegi hosp terus bersalin. hehe alhamdulillah

1y ago

yeke. sis try jalan, naik turun tangga ke. Sy ptg sebelum tu naik turun tangga. then baru malam tu rasa perut penuh tu. semoga dipermudahkan urusan bersalin sis ❤️