Date 10/6/2020

38 week xsbar tggu baby kluar..Doktor kata klu 9/6 xada tanda2 besalin terpksa pegi hospital la serah diri..sakit2 tp belum ada tanda bersalin.takut risau semua ada..mohon doakan yea.

36 Balas

Ade yang sakit smpai xleh jalan ke tak?SBB sye dah 37weeks..then bwh Rasa sakit..susah nak bngon

4y ago

Sama la sis..klaw dah dduk rasa mlas nk bangun

Cm mana nk bgi cept bersalin yer.... Skrg da 38w+ Miss v sakit sgt smpai susah nk berjln... Ade yg sama x????

4y ago

Sama la..kat miss v kerap sgt rasa sakit2 tp xada tanda2 bersalin lg.baby pn masih aktif kat perut.38w 4d

Sy pn 38mggu 3hr ...belum ada pape tanda selain sakit bila baring dan jalan..semoga diprmudahkn.

Wah sis sma sya la!10/6/2020. Sya pown tgh sakit2... Tp sya crt brt je.... Dah pent kluar masok tndas

4y ago

Yeke antara kita berdua sapa yg bersalin dulu yea...hrp dipermudahkan la urusan kita bersalin.

Sama due ngn sy..baby duk mngeras je on off..tanda2 lain xde lg..brharap sgt baby kuar sblm due..

4y ago

Sama la,muda2an baby cpat2 la kluar..asyik aktif kat perut smpi xnk kluar,hrp kluar sblum due la.

Due saya 5/6 tp blum ada tanda² lg Ibu² ada tips supaya dpt bersalin dlm msa terdekat ni

4y ago

Banyakkan berjalan..insyaallah semoga dipermudahkan

sama😭due 15/6 tp txde pape tanda lg , puas pujuk baby suruh keluar sbb takut overdue

4y ago

Sama la due date ... belum ada tanda2 lagi ... dok keras2 je dekat dalam

Kita 37 week 6 dy.. Doktor dah srh masuk hspl dah... Tanda2 lum lg...

4y ago

Long spaicing, bby besar lebih 3 kg, obesiti.. BMI x cun dgn tinggi

Amin ..x jauh beza due kita..sy 13.6...moga kita sama2 dpermudahkn..amin

12 hb 6 bufday kite kot2 baby keluar tarikh tu hehe 🤭 semoga dipermudahkan nanti

4y ago

ouhh hehee semoga dipermudahkan ye 😘