Lendir / mucus / cairan pekat seperti gam

38 week 5 day, ank ke 3 Ada sapa2 brpengalaman turun cairan jernih pekat seperti gam pnjang brtali.. 2 hri brturut2 turun tapi xde darah Biasa bila akn brsalin.. Sblom2 ni xde pun turun mcm ni.. Biasa mucus turun skli show ank no1, 2

Lendir / mucus / cairan pekat seperti gam
12 Balas

Sy masa anak pertama keluar macam ni,mak sy cakap ni orang panggil makanan budak😅 sy terus pergi hospital sbb tu mmg tanda nak bersalin

Tanda nak bersalin tu. Masa anak first dua hari sebelum beranak ada keluar ni. Hari nk beranak keluar lendir darah.

Saya keluar benda ni pastu kne sakit perut mcm nk ceriberi, rupenye 2jam pastu bersalin sis😊.. xprience 1st bby

3y ago

Mula xnk pegi sbb xde rse ape2 sakit.. tp 30mnt pastu strt sakit perut cm nk kne cirit birit.. ddk n baring serba xkne asik ke toilet jek, to x mmbuang pn, tu yg terus pegi hsptl.. smpi jek cek jln dh bukak terus msk LR..

mau dekat nak bsalin dah tu sis, saya also kluar bgini . 2-3 hari kmudian sy bsalin dah..

saya pn x pernah jugak. salu kuar darah. ok2..take note utk no 3 ni kalau kuar mcm ni.

tanda2 dah sis,sya pun mcm ne tiga hari mcm to hari ke4 sya besalin ank pertama

G klinik sis or hospital.. tunjuk gambar ni sekali

pergi hospital terus sis....

tanda2 nk bersalin dh tuu

ada bersama suami ke 😅