Belum ada tanda

36weeks 3day.. contraction main2 dh start..tp belum ada tanda lg..rasa nak berak,tp x de juga..Jd kena layan je lh..

2 Balas

Awal lagi. Tanda tu akan ada bila betul2 nk beranak je sis..misalnya harini keluar tanda esok lusa bersalin..bknnya lg 2-3 minggu..kalau beranak skng baby dikira tak cukup bulan

1y ago

tu lh sy ckp layan je..sbb sakit pun Main2 je.masih boleh bwa bincang.boleh lg tdur nyenyak😁.tp klau berdiri terasa la mcm senggugut tu..

sama la kita sis, Sy pun dah masuk 36minggu 3hari.. rasa nak berak, tapi tak ada juga.. belum lagi ada tanda apa2.. hehe.. tak sabar nak tunggu baby nanti..