36week 4day

36week 4day Sukar da nak cari posisi yg selesa dlm apa juga.. Baring xkena,duduk xdpt lama.. Rasa xsabar nak bsalin.. Semoga d permudahkan..

1 Balas

Betul tu awak. Bila dah hujung2 nak bersalin tu dah rasa tak selesa dah. Buat apa semua serba tak kena. Rasa macam nak bersalin cepat je. Rasa takut pun dah hilang tiba2..hehhee

5y ago

Tu la.. Walaupun ni firstpregnt,rasa takut nak bsalin pun xde da.. Rasa nak bsalin cpt2 je..