36 weeks...

36w ni mmg tak boleh baring kan... Tidur pun duduk. 😂

6 Balas

syukur sy blh tdur guna 1 bantal dh.wlupun dh 38w skrg.prgnt sblum ² ni kne tdo duduk.itulah beza prgnancy kali ni. Allah bgi mudah tdo dan x sakit bdan.alhamdulillah.btul y org slalu kata,stiap kali prgnant takkan sama.cuma ujian kali ni, kena gbs n gdm odc.

betul laa tu ni dah 34 weeks , ke kiri tak selesa ke kanan tak selesa . kadang duduk pun xselesa baby gerak active 🫠 kena berdiri baru laa rasa bernafas sikit😆 risau nnt tido pun berdiri hahahahhahaha

kalau sya, baring salah dduk salah.semua salah. 😂tidur baring x ckup nafas, tidur dduk pun sama. buntot plak sakit. skrg susah sgt nak tidur. kadang sejam je tidur. xleh Lena lngsung

1y ago

Sama le dgn saya

sama la sis kadang tidur duduk rasa ketat je perut ni 🥹

sama mcm saya dlu la..

sama larrr , 😅😅