Pimples keluar darah ketul

36 weeks pregnant. Mcm ada pimples di private part, bila tekan keluar darah ketul. Berdarah selama 5-10min. Lepas 2 hari kena skali lagi di tempat yg sama. Anyone got advice or pernah experience?

3 Balas

Sama. Sy tukar panty liner lebih kerap. Pastu pakai underwear longgar2. Now dah berkurang dah. Yg pasti jangan picit. Biar dia pecah sendiri

4y ago

Xde nanah, darah sje yg kluar. Lama jugak lah. Ada sekali tu, terkena kuku sy masa nak basuh private part. Tahu2 je darah meleleh2. Ingatkan dari dalam kemaluan. Minta husband tgkkan, then husband ckp dr jerawat tu.

Pernah tpt yg sma sis kena..sy bg ubat jaa tp sy x picit laa..n npak Ada putih2 dekat tngah tp skliling merahh

Bisul ke ? Takut infection je nanti

4y ago

Takkan ketuat pulak kan 😅 ape2 refer dgn doc ye sis