Baby dah masuk laluan ?

36 minggu, terasa sakit bhgian bawah, berat je rasa nak jalan. Lepas tu cepat aje rasa nak ke tandas walaupun baru lepas dari tandas. Baby dah masuk laluan lah ye ni? Saya ni dari dulu sejenis yg kalau sakit akan cuba tahan selagi mampu. Harap tak mudaratkan baby dan sampai waktunya moga turun tanda tu jelas tunjukkan yg itu waktu utk melahirkan..

2 Balas

biasa sis sbb kpla bby dh kat bawah..kpla baby menekan pundi kencing kita..smga dprmudahkan sgla urusan sis nnti ya..Amen🙏 sy pun tgh mnggu utk brsalin jg..35weeks skrg.😁

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin