Susah tidur

35weeks kerap rasa panas , malam tak boleh lelap , lelap pon jam 4/5 pagi baru terlelap 🥴🤧

4 Balas

sma la..nk paksa tdur pun sush..sy pndi mual/sesk nafas klau nk pksa tdur..skg bru 33w..kena sbr je la..lgi² mcm sy yg tnggl dkt kampung kipas pun kena kongsi dgn 3putri 😂😂tggl rmh pekerja lg..bilik 1 je..kena redha😆

sama sis. dh subuh bru dpat lena. tu pun x lama. mmg bngun balik. dgn kaki yg krem lg.. skit area pelvis lg kalau nak tukar position tidur... enjoy pregnancy moment je sis. hihihi.

3mo ago

sama sis , kadang subuh baru boleh tidur ..lepastu tu pun tidur skjp2 je

Sya bru 33week mmng cepat panas kadang tu dok dlm aircond dn padang kipas pn masih berpeluh pkul 5pgi baru nk tdw..klw panas sgt Sya mandi bgi sjuk badan..

sama sis.. tengah malam kalau tidur mesti bukak aircond. klau tak .. memamg tak lelap.. panas nye aduh smpai ke pagi berpeluh

3mo ago

hahaha.. nak juga buat macam tu.. tapi husband tak kuat sejuk🤭