baby melintang

35 weeks baby melintang...nanti 37 weeks doc nak scan..kalau masih melintang kena set tarikh untuk operation..siapa ada pengalaman baby melintang..boleh share tak?

9 Balas

Saya dulu anak ke 3 pun songsang(breech) punggung ke bawah..masa tu around 37++x ingat sbb dah lama..tau songsang pun sbb mil tegur perut saya senget..pi klinik swasta..doc scan kata songsang..esknya pi kk bg tau..doc scan..memang songsang..terus doc bg appoiment ke hospital..pi hospital doc chek comfirm songsang..terus bg date utk czer..memang x de pun kata na pusing ke ape ke kan..last2 ambik tarikh 8/1/11 masa tu..warded..sblm esk nak czer ..scan balik..tetap songsang ..so memang kena czer je la..