baby melintang

35 weeks baby melintang...nanti 37 weeks doc nak scan..kalau masih melintang kena set tarikh untuk operation..siapa ada pengalaman baby melintang..boleh share tak?

9 Balas

Hi sis. First baby sy dulu songsang. Smpai ke week 37 baby stil jgk xnak pusing walau da buat mcm2. Mgkin kandungan dh penuh & dia dh susah nak pusing da. Ended kena bagi tarikh operate. Pndai doc tu bg sy beraya dulu baru operate raya ke 5 😊😘