BUASIR waktu mengandung

35 week buasir menyiksa diri, ada tips tk mommies.. 😭😭😭😭😭😢😢 #buasir #27nov

11 Balas

allahu seksa tu. sy pernah kena buasir dulu masa 2014. tahap 2. berak je berdarah. masa tu sy amalkan makan betik dan kangkung sbb senang nak membuang. najis pun lembut je keluar. lepas tu sy jumpa produk utk buasir keluaran hpa. Alhamdulillah berkesan.

2y ago

keep your body hydrate. drink a lot of water at least 3 - 4L perday. previously i use himalaya cream pilex. its really useful