Sakit pingang dan rasa nak muntah

Assalammualaikum mamy2 nak tnya .. normal ke dh msuk 14w 2d Tp perut x selesa .. pingang rasa sakit kiri kanan kadang sakit bhgian pingang kiri bhgian depan .. lemah je badan rasa nk muntah pungung ade rasa sakit sikit je td .. mamy2 ade yg penah rasa mcm ne ? #pleasehelp #ingintahu

5 Balas

normal sbb bby nak besar.mcm sy.setiap kali nak msuk minggu baru je..allah...mcm2 ragam.skrg bpe hri nk msuk 18weeks.haha nti tgk la ragamnye.mcm2 sakit

sama sist masuk 14w ni ya allah. sakit pinggang tpi belah kiri je, lagi" nk tidur malam allahu rasa macam nk menangis sakit sgt pinggang ni ...

normal je. kdg nk menunduk pn tetiba terjerit sbb sakit. pinggang tu sokmo sakit x selesa. nnti makin sarat makin x selesa

2y ago

Sy rsau dh.. mcm2 dlm pikiran sy .. Tp sy cuba pikirkan yg baik2 je 😊

Sama dear, sy pun rasa mcm tu sakit teramat sakit pinggang tu rsanya, tp doc ckap normal sbb pembesaran bby da..

saya pun sama, 14 weeks.. normal kot baby nak membesar

2y ago

Yeke .. sy pun pikir mcm tu mybe baby nk mmbesar .. sy pikir yg baik2 je .. asal baby dlm perut sihat2 je ☺️